Centrale verwarming

Verwarming van a tot z

Een aangename temperatuur is de basis van comfortabel wonen. Radiatoren, convectoren, vloerverwarming of een condensatieketel: TSVB installeert de juiste oplossing voor jouw woning, volgens de regels van de kunst.

Een verwittiging per mail voor het onderhoud en een 24/7 wachtdienst voor dringende herstellingen. Het zijn belangrijke pijlers van onze service. Net zoals onze aanpak op maat. Want elke woning heeft andere verwarmingsnoden.

 

Duurzame verwarming voor nieuwbouw

Condensatieketels op gas of stookolie. Wandradiatoren of vloerverwarming. Het juiste systeem is cruciaal voor een energiezuinige nieuwbouwwoning. TSVB heeft ook warmtepompen in het gamma. Samen schrijven we een duurzaam verhaal.

 

Renovatie vanuit toekomstvisie

Renovatie vanuit toekomstvisie

Een grondige renovatie is het uitgelezen moment om leidingen en verwarmingsinstallaties te vernieuwen. Met een snelle return als resultaat. Een nieuwe condensatieketel levert namelijk tot 30% energiebesparing op ten opzichte van je oude. Vandaag en morgen.

 

Moderne systemen van gerenommeerde merken

De verwarming alvast opzetten wanneer je op kantoor vertrekt of hem enkele graadjes lager zetten wanneer een meeting uitloopt? Je doet het in enkele vingerbewegingen met onze Vaillant V-smarttechnologie. Het voordeel van een verwarmingspartner die de trends op de voet volgt.

TSVB werkt met vertrouwde merken zoals:

  • Vaillant: gasketels en warmtepompen
  • Buderus: stookolieketels
  • Radson: radiatoren …

Ga voor een gezellig warme thuis.

Niet gevonden wat u zoekt?

Contacteer onze experts.