Sanitaire installaties en badkamer renovatie

Sanitaire installatie en badkamer renovatie

Een partner die actief meedenkt over je sanitair? TSVB gaat aan de slag in jouw woning. Of je een kleine klus hebt of een complete make-over wil voor je badkamer: onze ervaren installateurs gaan altijd met de grootste zorg te werk.

Elk project begint met een bezoek ter plaatse. Enkel zo kunnen we de juiste sanitaire installaties voorzien op de juiste plek. TSVB staat in voor leidingwerk, pompen, kranen, douches, baden en toiletten. Steeds in eigen beheer.

 

Een nieuwe look voor je badkamer

Als totaalpartner voor je sanitair is TSVB het aanspraakpunt voor een complete upgrade van je badkamer. Een inloopdouche, een dubbele wastafel of een ligbad? We zetten je wensen om in de meest geschikte oplossing. Met onze betrouwbare partners werken we je project met plezier tot in de puntjes af.

Acrylpanelen voor douches

Acrylpanelen voor douches

Op zoek naar een praktisch alternatief voor badkamertegels? Onze installateurs bezetten je douche met acrylplaten. Een snelle, kwalitatieve techniek met tal van voordelen:

  • geen betegeling achteraf
  • perfecte waterdichtheid
  • onderhoudsvriendelijk
  • ruime kleurkeuze
  • volledige afwerking in 2 dagen
Waterverzachters en drinkwatersystemen

Waterverzachters en drinkwatersystemen

Op elk moment genieten van het beste water uit de kraan? Uiteraard. TSVB levert en plaatst waterverzachters van Water Genius en andere vertrouwde merken. Mag het wat meer zijn? Dan zijn er onze drinkwatersystemen. Met het Home Water Station maak je zelf premium flessenwater. Met het Rain Water Station zuiver je gemakkelijk je regenwater van eventuele bacteriën. Om het vervolgens met een gerust hart te gebruiken.

We zetten je wensen om in modern sanitair.

Niet gevonden wat u zoekt?

Contacteer onze experts.