Proactieve bouwpartner voor sanitair en verwarming


In een bouwproject is elk aspect belangrijk. Zeker ook het sanitair en de verwarming. Het zijn bepalende factoren voor het leefcomfort van de toekomstige bewoners of gebruikers. TSVB is je vertrouwde partner voor innovatieve systemen en een hoogwaardige afwerking, van A tot Z in eigen beheer.
Bouwpartner

Bouwpartner

Van de keuze van de installaties tot de plaatsing en afwerking ter plaatse. Bij TSVB behandelen we elk bouwproject volledig in eigen beheer. Of het nu een woning, een bedrijfsgebouw of een compleet woonproject betreft.

Eén aanspreekpunt

Projectvoorbereiding, ondersteuning en werfopvolging. Bij TSVB heeft elk project zijn verantwoordelijke. Daardoor kan je met elke vraag of opmerking terecht bij je vaste contactpersoon, die je project in elke fase constructief en oplossingsgericht benadert.

Duidelijke communicatie

Duidelijke communicatie

Goede afspraken maken goede bouwpartners. Tijdens elke fase van onze werkzaamheden reken je op transparantie en directe communicatie. Van de start van de werf tot de oplevering. Je krijgt op elk moment een stand van zaken.

Strakke timing

Deadlines zijn heilig en een planning is geen kneedbaar gegeven. Bij TSVB spelen we kort op de bal, dankzij een grote equipe aan ervaren medewerkers en een ruime stock in ons magazijn in Torhout. Onze installateurs doorkruisen op dagelijkse basis West- en Oost-Vlaanderen.

Ga samen met TSVB voor straffe bouwprojecten.

Niet gevonden wat u zoekt?

Contacteer onze experts.