Onze aanpak


Om de juiste installaties te kiezen voor sanitair en verwarming is een solide basis nodig. TSVB gebruikt plannen en meetstaten als basis voor zijn projecten. Omdat we altijd op stevige fundamenten willen bouwen.
De TSVB aanpak

De TSVB aanpak

Of de technieken al voorzien zijn in de plannen of er nog een blanco canvas is, TSVB adviseert en controleert alles nauwgezet. Daarbij maken we gebruik van:

  • plannen
  • meetstaten
  • warmteverliesberekeningen
  • EPB-verslag

Ontbreken er gegevens, dan voeren we de nodige metingen uit en stellen de attesten op. Op basis van die grondige studie van het gebouw stellen we geschikte systemen voor. Met de bijhorende offerte, uiteraard.

Snel aan de slag

Snel aan de slag

Is er een akkoord? Dan gaat het project meteen op de planning. Dankzij het efficiënte team worden de werken snel uitgevoerd. Elke medewerker streeft de hoogste kwaliteit en afwerking na. Je rekent dus op een piekfijn resultaat, met duurzame toestellen en betrouwbare technieken.

Blijvend tot je dienst

Ook na de oplevering staat STVB tot je dienst. Periodiek onderhoud, kleine herstelling of technische bijstand? We zijn vlot bereikbaar. Zodat jij snel weer van maximaal comfort en een gezond binnenklimaat profiteert.

Een allround sanitairpartner voor jouw project?

Niet gevonden wat u zoekt?

Contacteer onze experts.