Over TSVB

Passie voor sanitair en verwarming

TSVB is totaalpartner voor al je sanitaire en verwarmingsnoden. Met bijna 30 jaar ervaring en een 40-tal medewerkers combineren we een brede waaier aan mogelijkheden met flexibiliteit en een hoge afwerkingsgraad.

Met beide voeten in het werkveld

Begin jaren 90 richtten Paul en Mario Naeyaert TSVB op. Van tweemanszaak groeide het bedrijf stelselmatig uit. Jan Callewaert was één van hun gemotiveerde medewerkers en in 2009 zette hij zijn schouders onder het bedrijf.

Na de overname breidde Jan de diensten en sectoren verder uit. Vandaag is TSVB ook aan de slag bij particulieren en bij bouwprojecten. Met een compleet aanbod, van verwarming en sanitair tot klimaatregeling en warmtepompen.

Een moderne infrastructuur

Een moderne infrastructuur

Sinds 2019 is TSVB gevestigd in een moderne nieuwbouw in de Ambachtstraat in Torhout. Met een oppervlakte van 2.000 m² bedrijfsruimte beschikt TSVB over een ruime stockage, ruimte voor professioneel overleg en hedendaagse kantoren. De strakke afwerking en moderne uitstraling van het gebouw weerspiegelt het DNA van het bedrijf. Voor kleine en grote projecten.

Gecertificeerd en proactief

Dankzij onze Cerga- en Rescertcertificaten keuren we je installaties ook meteen na de plaatsing. Kwestie van meteen goed te starten. Attesten voor een premie of andere administratieve noden? We stellen de nodige documenten voor je op. Dat is onze service.

 

Met een oppervlakte van 2.000 m² bedrijfsruimte beschikt TSVB over een ruime stockage, ruimte voor professioneel overleg en hedendaagse kantoren. De strakke afwerking en moderne uitstraling van het gebouw weerspiegelt het DNA van het bedrijf. Voor kleine en grote projecten.

Jouw aanspreekpunt


Voor verwarming, sanitair, ventilatie, klimaatregeling, zonne-energie, warmtepomp

Niet gevonden wat u zoekt?

Contacteer onze experts.