Ventilatie voor bedrijven

Ventilatie op maat van je bedrijf

Gezonde en efficiënte medewerkers. Dat klinkt als muziek in je oren? Wist je dat een goed ventilatiesysteem de productiviteit van je medewerkers aanzienlijk kan verhogen? Het geeft je bedrijf letterlijk en figuurlijk zuurstof.

Meteen geïntegreerd in een nieuwbouw of als upgrade voor je renovatieproject: TSVB heeft het ideale ventilatiesysteem voor je bedrijfspand. We helpen je bij de keuze voor een C, C+ of D-systeem. We zijn verdeler van Renson, Zehnder, Begetube en andere vertrouwde merken.

 

Met respect voor de normen

Wie (ver)bouwt moet aan steeds strengere normen en regels voldoen. Ook ventilatie geldt binnen dat plaatje. Als ervaren professional volgt TSVB de voorschriften op de voet. Op elk moment en voor elk type gebouw. En al die normen nemen we bij aanvang al mee in je project.

Totaalpartner voor bedrijven

Totaalpartner voor bedrijven

We stoppen niet bij het aansluiten en inwerking stellen van je ventilatie. Dat we de werf tiptop afwerken spreekt voor zich. Maar ook na de oplevering blijft TSVB je vast aanspreekpunt. Voor je jaarlijks onderhoud, een herstelling of een aanpassing van je installatie.

Geef zuurstof aan de professionele ideeën.

Niet gevonden wat u zoekt?

Contacteer onze experts.