Technische totaalpartner voor appartementsbouw

Technische totaalpartner voor appartementsbouw

Een modern appartementsgebouw herbergt heel wat technieken. Zichtbare en onzichtbare systemen, voor het dagelijks comfort van de bewoners en voor hun veiligheid. TSVB stond in voor het sanitair, de ventilatie, airco en de brandbestrijding van deze appartementen in Torhout.

Wit met zwart accent

Van het moderne, houten badkamermeubel tot het hangtoilet en de ruime inloopdouche: TSVB gaf het sanitair in dit complex vorm. Met oog voor esthetiek en functionaliteit. Het ervaren team werkte de zichtbare, maar ook de onzichtbare onderdelen af tot in de puntjes.


Centrale afvoer met combikap

Hoe minder boringen door je dakstructuur, hoe beter. Zowel naar werk als naar de dichtheid en visuele eigenschappen van je gebouw. De combikap in witgelakt metaal verzamelt alle rookgasafvoeren en de ventilatie van de verschillende appartementen in 1 centraal punt.


Brandveilig gebouw

De normen voor brandbestrijding in gebouwen worden steeds strenger. En terecht. De veiligheid van bewoners of gebruikers van een gebouw staat altijd voorop. Als totaalpartner heeft TSVB ook hiervoor de nodige kennis en systemen in huis. Hier in de vorm van een brandkast met haspel, brandblussers en een hydrant.

Niet gevonden wat u zoekt?

Contacteer onze experts.