Alle technieken uit de kast voor bakkerswoning

Alle technieken uit de kast voor bakkerswoning

Een bakker werkt hard. In alle vroegte kneedt hij luchtige brooddegen, maakt de perfecte croissants en zet de kers op zijn taartjes. Onder het motto ‘work hard, play hard’ koos dit bakkersgezin dan ook over de hele lijn voor modern comfort met duurzame en innovatieve technieken van TSVB.


Gezoneerde vloerverwarming

Je wil op elke plaats in een leefruimte hetzelfde aangename gevoel aan je voeten en een continue kamertemperatuur. Daarom deelden we de vloerverwarming op in een aantal zones, telkens aangestuurd met een aparte pomp en debietmeter. Voor een gelijkmatige verdeling van de warmte, op elk moment.


Strakke binnenhuisafwerking

Het inbouwkraanwerk, de strakke douchegoot en het Duco-ventiel voor de luchtaanvoer en -afvoer van het ventilatiesysteem: alles staat in het kader van een minimale zichtbaarheid van de technieken. Voor een modern resultaat en optimaal gebruiksgemak.


Van regen- naar drinkwater

Nu het grondwaterpeil daalt, moeten we zuiniger omspringen met water. Wat als je dus je opgevangen regenwater zou kunnen inzetten voor dagelijks gebruik? De bakker en zijn gezin doen het. Het rainwater station van WaterGenius maakt regenwater vrij van bacteriën met een uv-lamp. Dankzij het ingenieuze waterverzachtersysteem kan je het vervolgens gebruiken voor onder meer de douche en de lavabo. Handig en milieubewust!

Niet gevonden wat u zoekt?

Contacteer onze experts.