Torhouts
Sanitair &
Verwarmings
Bedrijf

28
Jaren
Ervaring
45
Gemotiveerde
Medewerkers
800+
Afgewerkte
Projecten

Over TSVB

Over TSVB

Op 30 september 1992 richtten Mario en Paul Naeyaert TSVB op. In het begin werkten ze zonder personeel en focusten de twee zich vooral op de sociale woningbouw. Het bedrijf uit Baliebrugge (Ruddervoorde) kreeg al snel grotere opdrachten binnen en moest enkele jaren na de oprichting uitwijken naar een magazijn op de huidige locatie in Torhout. 

Door de grotere opdrachten aanvaarden de oprichters hun eerste personeelsleden en tot in 2009 bestond TSVB uit 5 medewerkers. 

In oktober 2009 besluiten de oprichters om de firma over te laten. Het zijn Jan en Kristof, 2 personeelsleden van TSVB, die de stap naar het ondernemerschap zetten en de firma overnemen. 

Na die overname stort TSVB naast de sociale woningbouw ook op de particuliere markt en voeren ze opdrachten uit voor allerhande bouwprojecten. Doordat de firma deze nieuwe markten bespeelt, kennen we een enorme groei. Op vandaag tellen we een 45-tal medewerkers en zijn we erkend en geregistreerd aannemer Klasse 5 D17 (centrale verwarming) en Klasse 4 D16 (Sanitair). 

Onze inspanningen om de beste service te kunnen bieden, werden recent nog beloond door Cerga en Rescert erkenningen.